Janneke

A way of life

Na een jarenlange zoektocht naar een gezonde leefstijl, waarbij ik me zowel lichamelijk als geestelijk steeds minder fit voelde, kwam ik bij toeval op de website van Vitaal & Gezond terecht. Jezelf gezond eten. Ja! Dat is wat ik wilde! Maar hoe?

Met overgewicht, altijd pijn in mijn onderbuik, astma en een te hoge bloeddruk, kwam ik de praktijk van Jennifer binnen. Jennifer stelde vast dat ik inderdaad niet fit was en dat dat onder andere kwam omdat ik zowel gluten als lactose niet goed verdraag. Daarnaast werd via de bioresonantie duidelijk dat veel van mijn lichaamswaarden niet in balans waren. Vol goed moed ging ik met het 3-care gezondheidsprogramma naar huis. Het was even zoeken binnen dit programma voordat ik gewend was aan deze manier van eten, maar de gevarieerde gerechten waren simpel te bereiden en smaakten werkelijk heerlijk. Als snel voelde ik me een stuk beter. Mijn bloeddruk daalde binnen drie weken (en ik mocht van mijn huisarts stoppen met medicijnen), mijn longklachten verdwenen, buikpijn had ik niet meer en daarbij viel ik ook af. Tijdens de afspraken vertelde Jennifer mij iedere keer dat mijn lichaamswaarden steeds beter werden. Dat merkte ik zelf ook. Ik voelde me steeds fitter worden. Nu ik een half jaar bezig ben, weet ik het zeker. Yes, dit gezondheidsprogramma werkt echt! Ik kan me goed houden aan het eetpatroon, maar zo nu en dan “smokkel” ik weleens. Tsja en dan komen gelijk ook mijn klachten weer terug. Voor mij is het duidelijk. Jezelf gezond eten, dat werkt goed voor mij. Ik wil nooit meer terug. Dat hoeft ook niet, want ik weet nu hoe het moet. En iedere keer als ik bij Jennifer een afspraak heb, stimuleert zij mij enorm op de weg die ik ben ingeslagen. Ze is deskundig, geduldig en altijd erg behulpzaam. Voor mij is iedere afspraak met Jennifer een feestje waarna ik weer vol goede moed verder ga op mijn weg naar een Vitaal en Gezond leven!

Wil jij ook vitaal en gezond worden? Bel Jennifer voor een afspraak en ontdek of dit gezondheidsprogramma ook bij jou past

Geef een reactie