Voedingsdeskundige

U kunt bij mij terecht voor voedingsadvies. Het aanpassen van de voeding is vaak een belangrijke stap naar meer vitaliteit en gezondheid. Zo heb je bijvoorbeeld voor een sneller en goed herstel extra eiwitten nodig. Ik werk graag met praktische programma’s en adviezen op basis van eerlijke en pure voeding. De praktijk leert dat je dan nog steeds heerlijk kunt eten, alleen wel anders. Uiteraard kunt U voorlichting krijgen over wat U kunt eten en op welke tijdstippen, maar het is ook mogelijk om complete programma’s te volgen met begeleiding en recepten.

Metablic Balance

Metabolic Balance is een traject op maat voor een blijvend resultaat.. Ieder voedingsadvies is speciaal gepersonaliseerd gemaakt om uw bloedwaarden en klachten te verminderen. In 4 fasen leer je een nieuw voedingspatroon aan op basis van eerlijke, pure voeding. Dit traject kost incl. 10 consulten 925 euro. De consulten kunnen worden ingevuld op basis van mijn mogelijkheden en uw behoeften. www,metabolic-balance.nl

3Care gezondheidsprogramma

Het 3Care gezondheidsprogramma is een mild ketogeen programma, inclusief dagmenu’s en enorm veel recepten waar ik al jaren met groot succes mee werk. Het is heel goed te volgen en gaandeweg leert U steeds meer over gezonde voeding en welke voeding U het best kunt eten om (chronische) gezondheidsklachten te verminderen of gewoon omdat U zich gezond en vitaal wilt voelen. De begeleiding voor dit programma gebeurt in overleg en op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie het 3Care gezondheidsprogramma vindt u op de website: www.3care.eu