De praktijk

 Welkom bij mijn praktijk Vitaal en Gezond

U heeft de eerste stap gezet naar vitaliteit en gezondheid. Ik werk in mijn praktijk met verschillende methoden en technieken om uw gezondheid blijvend te verbeteren. U kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld de volgende klachten:

  • maag- en darmklachten
  • vermoeidheid
  • stress-gerelateerde klachten
  • depressieve klachten
  • hormonale klachten
  • pijnklachten
  • bloedsuikerproblematiek
  • auto-immuunaandoeningen
  • Long Covid/longklachten
  • etc.

Mocht uw aandoening er niet bij staan, neem dan toch contact op, orthomoleculaire therapie en voedingsgeneeskunde zijn altijd toepasbaar ook op onverklaarbare chronische klachten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met me door te spreken: 06-23886557

Wilt U een consult inplannen dan kan dat gemakkelijk via de digitale agenda op mijn website. Zit daar geen goed tijdstip voor U bij, mail of bel me dan even, in overleg is er vaak nog veel mogelijk, eventueel ook in de avond. Afhankelijk van uw hulpvraag kan de tijdsduur van een consult verschillen. Normaal gesproken begin ik met een intake van 90-120 minuten. Bij de aanvraag van een intake stuur ik je digitaal een vragenlijst en een uitnodiging om je gegevens aan te vullen in mijn digitale systeem (hiermee zijn je gegevens ook gelijk beschermd volgens de Privacywetgeving).

In de persoonlijke intake bespreek ik uitgebreid de doelen en klachten van de cliënt zodat ik een duidelijk totaalbeeld kan ontwikkelen. Mijn inventarisatie wordt ondersteund door middel van metingen; bloeddruk, bloedsuiker (indien nodig), een bodyscanmeting (gewicht, vet- en vochtpercentage, BMI etc. ) en een bio-resonantiemeting (o.a. vitaminen en mineralen). Op die manier krijg ik alle informatie om samen met de cliënt  een behandelplan samen te stellen. Een behandelplan zal altijd bestaan uit; voedingsadviezen,  en indien nodig, worden ondersteund met supplementen of therapie.

Wanneer het aan de orde is, kunnen we stressreductie of traumaverwerking ook meenemen in het behandelplan.  Het is ook mogelijk om enkele een EMDR-sessie of een Mind Eye Powersessie te boeken. Uiteraard kijk ik altijd naar wat jij nodig hebt.  Ik vind het erg belangrijk dat gestelde doelen ook haalbaar zijn voor de cliënt en ik help cliënten graag in het tempo wat bij ze past. Ik ben erg praktisch ingesteld dus je gaat aan de slag met haalbare doelen en veel praktische tips, en recepten. Na een bepaalde periode, meestal 4 weken, kunnen opnieuw de metingen worden gedaan om de behaalde resultaten zichtbaar te maken. Ik werk zoveel mogelijk volgens het principe meten=weten.

Consulten en kosten

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5-2 uur en kost 90 euro, eventuele vervolgconsulten kosten 80,00 euro. Eventuele vervolgconsulten vinden meestal plaats na 4 weken en duren een uur. De hoeveelheid consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten maar zullen altijd in overleg met worden ingepland. De kosten van eventuele voedingssupplementen en aanvullende onderzoeken  (bijvoorbeeld bloedonderzoek of aanvullende darmonderzoeken) zijn niet inbegrepen.

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en/of de auto. De praktijk ligt op ongeveer 5-10 minuten lopen van het treinstation en/of het busstation. Voor de deur is er voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren. De parkeerkosten kunt U betalen met contact geld of mbv een parkeerapp.


U kunt mij bereiken via de onderstaande contactgegevens of het contactformulier.

Openingsdagen

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30-17.00. In overleg zijn er ook afspraken mogelijk in de avond. Afspraken kunnen hier ingepland worden of via de mail; jennifer@vitaalengezond.nl of telefonisch; 06-23886557

Vergoedingen

De orthomoleculaire consulten van Vitaal en Gezond kunnen  in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. De consulten vallen onder alternatieve geneeswijzen. Check dus altijd uw verzekering of de consulten in aanmerking komen voor vergoeding. Dat kosten van de consulten worden niet in het eigen risico van de basisverzekering meegenomen.

Vitaal en gezond is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG  (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en de WBEG (Werkgroep ter Bevordering van de Evolutionaire Geneeskunde)

Betaling

U krijgt de factuur per e-mail, deze is eventueel te betalen met een betaallink van mollie. Deze factuur kunt U indienen bij uw zorgverzekeraar voor de eventuele vergoeding.