De praktijk

 Wat doen we in een eerste consult (intake)?

De basis van al mijn  consulten is natuurvoeding, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, leefstijl en stresscounseling. Bij de aanvraag van een intake stuur ik je digitaal een vragenlijst en een uitnodiging om je gegevens aan te vullen in mijn digitale systeem (hiermee zijn je gegevens ook gelijk beschermd). In de persoonlijke intake bespreek ik uitgebreid de doelen en klachten van de cliënt zodat ik een duidelijk totaalbeeld kan ontwikkelen. Mijn inventarisatie wordt ondersteund door middel van metingen; bloeddruk, bloedsuiker (indien nodig), een bodyscanmeting (gewicht, vet- en vochtpercentage, BMI etc. ) en een bio-resonantiemeting (o.a. vitaminen en mineralen). Op die manier krijg ik alle informatie om samen met de cliënt  een behandelplan samen te stellen. Een behandelplan zal altijd bestaan uit in ieder geval voedingsadviezen,  en indien nodig, worden ondersteund met supplementen. Wanneer het aan de orde is, kunnen we stressreductie of traumaverwerking ook meenemen in het behandelplan. Uiteraard kijk ik altijd naar wat past bij de persoon.  Ik vind het erg belangrijk dat gestelde doelen ook haalbaar zijn voor de cliënt. Ik ben erg praktisch ingesteld dus je gaat aan de slag met haalbare doelen en veel praktische tips, trucs en recepten. Na een bepaalde periode, kunnen opnieuw de metingen worden gedaan om de behaalde resultaten zichtbaar te maken. Ik werk volgens het principe meten=weten.

Consulten en kosten

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost 90 euro, eventuele vervolgconsulten kosten 80,00 euro. Eventuele vervolgconsulten vinden meestal plaats na 4 weken en duren een uur. De hoeveelheid consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten maar zullen altijd in overleg met worden ingepland. De kosten van eventuele voedingssupplementen en aanvullende onderzoeken  (bijvoorbeeld bloedonderzoek of aanvullende darmonderzoeken) zijn niet inbegrepen.

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en/of de auto. De praktijk ligt op ongeveer 5-10 minuten lopen van het treinstation en/of het busstation. Voor de deur is er voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren. De parkeerkosten kunt U betalen met contact geld of mbv een parkeerapp.


U kunt mij bereiken via de onderstaande contactgegevens of het contactformulier.

Openingsdagen

De prakrijk is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30-17.00. In overleg zijn er ook afspraken mogelijk in de avond. Afspraken kunnen hier ingepland worden of via de mail; jennifer@vitaalengezond.nl of telefonisch; 06-23886557

Vergoedingen

De natuurgeneeskundige orthomoleculaire consulten van Vitaal en Gezond kunnen  in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. De consulten vallen onder alternatieve geneeswijzen. Check dus altijd uw verzekering of de consulten in aanmerking komen voor vergoeding. Dat kosten van de consulten worden niet in het eigen risico van de basisverzekering meegenomen.

Vitaal en gezond is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG  (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en de WBEG (Werkgroep ter Bevordering van de Evolutionaire Geneeskunde)

Betaling

U krijgt de factuur per e-mail, deze is eventueel te betalen met een betaallink van mollie. Deze factuur kunt U indienen bij uw zorgverzekeraar voor de eventuele vergoeding.