Afslanken met het 3Care gezondheidsprogramma!

Inmiddels is het nieuwe jaar weer in volle gang. Aan het begin van het nieuwe jaar heb jij net als veel andere mensen het voornemen gemaakt om dit jaar écht gezond te eten en meer te gaan sporten. Maar nu blijkt dat het oppakken van een healthy lifestyle toch niet zo 1-2-3 lukt. Hierdoor blijf je je maar storen aan je weegschaal die net wat kilootjes teveel aangeeft en aan het feit dat je je broek maar met moeite dicht krijgt. Tijd om nu echt aan de bak te gaan. Met het goed vol te houden 3Care gezondheidsprogramma loop jij er in het voorjaar weer slank en stralend bij!

Help, ik jojo!

Jij bent láng niet de enige die kampt met een paar kilo’s teveel. Ga maar na: het internet staat vól met allerlei diëten, methoden voor afvallen en speciale voedingsschema’s. En om de zoveel tijd is er weer een nieuwe afvalhype. Waarschijnlijk heb jij ook al heel wat diëten geprobeerd, zónder (blijvend) succes. Het risico van het volgen van veel diëten is dat je stofwisseling trager wordt, en dat je het welbekende jojo-effect krijgt. En dat is al hélemaal niet wat je wilt!

Blijvend een gezond gewicht is wél mogelijk

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om te worstelen met je gewicht, en hoe moeilijk het is om het jojo-en te doorbreken. Maar ik weet, wederom uit eigen ervaring, dat het wél degelijk mogelijk is! Ik help je graag bij het bereiken van een gezond gewicht door middel van coaching en persoonlijke begeleiding. Hierbij gebruik ik inzichten uit de natuurgeneeskunde en programma’s waar ik door mijn eigen goede ervaringen in geloof. Deze helpen om je lichaam in de stand van het blijvend afvallen te zetten. Ook leer je welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft en wat je het beste kunt eten om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Zo kom je weer in je oorspronkelijke energie en geniet je van een blijvend gezond gewicht!

De methode

In mijn coaching gebruik ik het 3CARE-gezondheidsprogramma. Het uitgangspunt? De voeding van tegenwoordig is in sterke mate bewerkt, waardoor je belangrijke voedingsstoffen mist. Ga je op dieet, dan raak je nog sterker uit balans. Zo breekt je spierweefsel af en loopt je stofwisseling schade op. Het onvermijdelijke gevolg: het jojo-effect. Daarom bestaat dit programma uit twee fasen, waarin je lichaam stapje voor stapje naar een gezond gewicht wordt geholpen. Fase 1 is de fase waarin je vet zal gaan verbranden. Aan de hand van voorbeeldmenu’s die je naar eigen smaak en behoefte kunt aanpassen, wordt je lichaam naar een gezonde basis gebracht. Je lichaam wordt aangezet tot het ontdoen van afvalstoffen, vet en andere overtolligheden, zónder dat het spierweefsel wordt aangetast. Nu jij een gezonde basis hebt, is je lichaam in staat om voedingsstoffen optimaal op te nemen. Deze voedingsstoffen haal je onder andere uit verse groente, fruit, vlees en vis. Ook zijn er genoeg glutenvrije en lactosearme producten die je kunt nemen.

Heb je eenmaal je doel bereikt?

Gefeliciteerd! Nu is het tijd om te werken aan een blijvend stabiele en gezonde levensstijl. Geleidelijk ga je je voedingspatroon zelfstandig uitbreiden en bijsturen, om terugval te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat je optimaal in balans blijft, wordt het programma ondersteund met extra essentiële voedingsstoffen uit een volwaardig supplement. Deze kun je gewoon tijdens je ontbijt of avondeten innemen. Je zal versteld staan hoe fit en vitaal je je na een aantal weken zal voelen. Ook zal je nieuwe slanke spiegelbeeld je verrassen. Ook fijn: aan de basis van het programma liggen recepten die allemaal gemakkelijk en snel zijn klaar te maken zijn, niet veel kosten en nog belangrijker, heerlijk smaken. Benieuwd geworden? Hieronder geef ik je alvast een voorproefje.

Gezond genieten met een heerlijke (keto)pizza

Als je gezonder en bewuster wilt gaan eten, dan is pizza één van de dingen die lastig te vervangen is. Gelukkig heb ik een heerlijk recept voor je, waarmee je tóch van een heerlijke pizza kunt genieten! Dit heb je nodig voor één pizza:

Voor de bodem:
– 85 gram amandelmeel
– 170 gram geraspte mozzarellakaas
– 1 ei
– Italiaanse keukenkruiden
– Peper en zout

Voor het beleg
– Tomatensaus: een pure, onbewerkte variant zónder suiker
– Alle groenten die je lekker vindt op een pizza, in ruime hoeveelheden. Denk bijvoorbeeld aan paprika, ui, knoflook, courgette, aubergine, champignons, shiitake, rucola of tomaat.
– Optioneel: een vette vissoort of zeevruchten. Hierbij kun je denken aan wat ansjovis, gamba’s. zalm of tonijn.

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Kneed de ingrediënten voor de bodem door elkaar en maak er een bal van. Rol deze bal uit, en modelleer deze in de ronde vorm van een pizza op een stuk bakpapier.
3. Kleed de pizza aan met de tomatensaus, de groente en de optionele andere ingrediënten. Tip: bij bepaalde groenten (zoals paprika, courgette en aubergine) is het lekkerder als je ze van te voren nog even op de grill legt.
4. Bak de pizza af in de oven voor twintig graden. Is hij goudbruin en gaar? Dan kun je gezond genieten van je heerlijke pizza!

De kernwaarde van Jennifer

Jennifer: ‘Ik heb verschillende kernwaarden die ik belangrijk vind: zelfbewust, betrokken, ongedwongen en vernieuwend. In elk artikel licht ik er één uit. Deze keer staat ‘zelfbewust’ centraal. Dit staat voor het feit dat ik op een realistische manier naar mezelf kijk, zonder veroordelingen, en mezelf accepteer zoals ik ben. Ook ben ik mij bewust van de waarden die belangrijk voor mij zijn, zoals goed in mijn vel zitten, veel energie hebben en gezond zijn én blijven. Hierdoor maak ik keuzes die goed voor mij zijn, zoals gezond eten en lekker bewegen. Heel graag help ik jou om ook zelfbewuster in het leven te gaan staan, zodat je je goed voelt van binnen én van buiten.’

Geef een reactie