MIND EYE POWER

Vaak zie je dat er bij het onstaan van ziekte en/of een verstoorde balans iets is voorafgegaan. Een stressvol moment, angsten die belemmeren, overtuigingen die zich vastgezet hebben, oude pijn, ingrijpende levenservaringen etc. Soms is het een goed idee om hier aan te werken omdat dat een enorme stressrelease kan geven waardoor er ruimte komt voor nieuwe energie.

Bij alles waar je een emotionele lading en/of spanning bij ervaart en een noodzaak voelt je hiervan te bevrijden, kunnen we Mind Eye Power inzetten. Mind Eye Power werkt door middel van mindset en oogbewegingen. Op deze manier kun je je bevrijden van oude houvasten en automatische actie-reactie patronen en je kunt gaan vormgeven waar je werkelijk naar verlangt. Oude en ongezonde overlevingsprogramma’s kunnen we ontkoppelen en overschrijven. In een ogenblik schakel je van een staat van vedediging naar een staat van groei.

De ogen zijn net een toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt de oude lading letterlijk en figuurlijk ontzenuwen. En er wordt ruimte gemaakt voor groei.

Mind Eye Power is goed in te zetten bij bijvoorbeeld:

*Stress en burn-out

*Hardnekkige overtuigingen

*Angsten

*Onverwerkte emoties

*ingrijpende levenservaringen, zoals verlies en trauma

*Gevolgen van trauma

*Verslavingen

Een Mind Eye Power sessie duurt ongeveer 1,5 uur en na een week en een maand is er nog even contact om te kijken hoe het dan is na de sessie. Afhankelijk van het onderwerp is er dan al veel gebeurd. Maar het kan zijn dat er meerdere sessies nodig zijn. Dit gaat uiteraard altijd in overleg en in je eigen tempo. Een Mind Eye Powersessie, inclusief de nazorg kost 90 euro. Ze kunnen ook op de avond worden ingepland, neem daarvoor even contact me op.