Gezond en bewust eten

Workshops over voeding

Met enige regelmaat plan ik workshops in over voeding en wat je zelf kunt doen om gezonder te worden. Gezond, bewust én lekker eten is helemaal van deze tijd, maar door alle tegenstrijdige berichten weten we vaak niet meer wat we nu wel of beter niet kunt eten.

In deze workshops leg ik o.a. uit wat er veranderd is de afgelopen 70 jaar met betrekking tot onze voeding en welke (chronische) klachten dat kan veroorzaken. In mijn praktijk zie ik dagelijks mensen met klachten die op te lossen zijn door anders te gaan eten. Ik vind het belangrijk dat mensen zelf de regie kunnen nemen over hun leven en werk daarom graag aan bewustwording op het gebied van voeding.

Leer tijdens deze leuke, leerzame en interactieve workshops bijvoorbeeld veel over voeding, reclame-misleidingen, etiketten lezen, E-nummers, suikers, etc. Maar ook over hoe je chronische aandoeningen kunt voorkomen!

De volgende workshop is 10 september van 19.00-20.30 uur.  De kosten bedragen 10 euro inclusief koffie/thee en een gezonde lekkernij.

Heb je interesse? Stuur dan even een berichtje naar  jennifer@vitaalengezond.nl dan houd ik je op de hoogte!

Tevens bestaat de mogelijkheid voor bedrijven om een workshop op locatie te plannen. Wilt U als bedrijf bezig zijn met preventie en uw medewerkers meer bewustzijn geven over voeding en orthomoleculaire therapie? Dan bent U op het juiste adres. De inhoud van de workshop kan in overleg worden bepaald. Voor meer informatie bel me: 06-23886557

Kinderen en voeding

Omdat de juiste voeding voor mij essentieel is voor je gezondheid, is het natuurlijk heel belangrijk om al vroeg te starten met de juiste voorlichting. Ik heb een interactieve workshop gezonde voeding gemaakt, speciaal om kinderen bewust te maken van de vele suikers die zich in veel voedingsmiddelen bevinden. Daarnaast worden in deze workshop ook andere manieren aangereikt om hetzelfde ‘geluksgevoel’ te krijgen dat suiker ons geeft. Heb je interesse in deze workshop? Neem dan contact met me op.

Wilt U onze workshopruimte huren?

Onze ruimte op de Heiligeweg 27 is centraal gelegen in het centrum van Harlingen en zo ingericht dat je er goed kunt vergaderen of een workshop kunt geven. De ruimte is fris en eigentijds ingericht, er zijn koffie en theevoorzieningen en een toilet. Tevens is het mogelijk om een (gezonde) lunch op locatie te verzorgen. De ruimte kan op verschillende manieren worden ingericht zodat het naar uw wensen kan worden aangepast. De ruimte is zeer geschikt voor een groep van ongeveer 12 personen. Wilt U meer weten over het huren van onze ruimte? Bel dan naar: 0623886557