Over mezelf

Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om niet goed in je vel te zitten. Zo begon mijn zoektocht naar optimale gezondheid en vitaliteit.

De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan mijn eigen ontwikkeling, onder andere door de vele opleidingen die ik gevolgd heb tot orthomoleculair therapeut. Mijn specialisaties zijn; voeding, orthomoleculaire therapie (hoe krijg je de juiste stoffen op de juiste plek in het lichaam), vitaliteit en stresscounceling. In mijn consulten merk ik keer op keer dat deze elementen enorm in verbinding staan met elkaar en mekaar kunnen versterken op weg naar een betere gezondheid.
Mijn passie voor koken heeft er voor gezorgd dat ik op het pad van een gezonde en vitale toekomst ben gestapt. Nu, vele opleidingen later, deel ik deze passie en kennis graag met anderen.

Optimale gezondheid gaat namelijk veel verder dan voeding en beweging alleen.
Ik help je graag in het proces van bewustwording en het maken van de stappen die goed zijn voor jou. Samen maken we een plan op maat waar jij mee aan de slag kan.
Samen richting één doel; een gezonde en vitale jij!

Afgeronde opleidingen:
HBO Medische Basiskennis
Orthomoleculaire Therapie KPNI bij de Naturafoundation
Vitaliteitscoach
Stresscounceler
Natuurvoedingsadviseur
Gewichtsconsulente

Op dit moment volg ik de 3-jarige  vervolgopleiding  KPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie) bij de Naturafoundation. Met deze opleiding ben ik onderweg naar een 4-jarige Orthomoleculaire opleiding, beschik ik altijd over de nieuwste inzichten binnen mijn vakgebied en blijf ik constant bijleren. KPNI is wetenschappelijk bewezen en een mooie vernieuwende manier om mensen van klachten af te helpen.